bahagia ^.^

assalamualaikum : holaaaa : selamat petanggg
puasa tak ? alhamdulillah , sehingga 6 ramadan belum ada yg tinggal lagi . hee =D
BAHAGIA ? apa itu bahagia ? haha
sendiri faham lahh :)

*bila dah terlebih bahagia mcm ginilahh gayanya*
hoho =.=

tapi kadang-kala setiap kebahagiaan sudah pasti ada nya kesedihan / kecewaan / kedukaan . hah , mcm-2 keluar . haha
yana bahagia bukan sbb PAKWE yana ok ?! yana SINGLE and NOT AVAILABLE ! err ? sebenarnya yana tak sedia untuk ada PAKWE ke BOYFRIEND or whatever lahh . yg pasti yana tak suka bercouple-2 nih , nanti kantoi ngan sedara / family . tak habis-2 nak perli-2 + bebel je . benda yg sama hari-2 nanti yg dikatakan . haishh , bosan mendgrnya >.<

cukup lahh , yana bahagia ngan family , sedara , kawan-2 + abg angkat yana yg still bagi yana nasihat and mcm-2 dlm apa jua keadaan . yana TAK NAK dan TAK AKAN couple ngan dia sbb dia sendiri pun dah ada MAKWE@GIRLFRIEND yg cukup membahagiakan dia . but , we still contact antara satu sama lain .
yana sayang + anggap dia 100% sebagai ABG yana sendiri , tak lebih dan tak kurang . ok ? 

sampai disini sahaja entry yana kali ini . insyaAllah ada masa yana share kehidupan harian yana dgn follower-2 / pembaca-2 sekalian . maaf lah , kalau entry kali ini membosankan , membuat korang tak selesa . btw , yana just nak share je . 

*kadang-kala disebalik senyuman adanya kedukaanya*
senyuman paling lebar untuk anda semua :)

terima kasih kerana sudi membaca dan menginggah di blog yana yg tak seberapa ini >.<
sehingga bertemu lagi pada entry akan datang ;)
SELAMAT BERBUKA PUASA =D
-w'salam-