sayang mereka :)


assalamualaikum , wahai pembaca-2 sekalian ..
sihat ? yana nihh dah terlebih sihat sbb kenangan 28-5.2012 (Isnin) tak boleh nak lupakan . outing with my dear . k , let's begin ..

masa pergi mak eida ambil yana and cida . kiera bapak dia sendiri yg hantar .
kami outing kat Marrybrown & Da Box je . org lain berpusu-2 nak pergi Mc'D kami lebih selasa tempat yg tak  ramai org . kami nihh , kalau dah jumpa tak ingat dunia =D

- nur syuhaidah mohd yusri - 
- dah sampai -
- dear kita sorang nihh , tak hilang dgn senyuman manisnya -
- menu kami -
- sungguh-2 bercerita -
- kekurangan satu hp (tak berapa nak canggih seperti mereka)-
- selepas kenyang , kami ke Da Box . menghilangkan stress/masalah yg mengganggu fikiran masing-2 -
- apabila empat kepala bergabung , inilah hasilnya -

- we share a happiness together -
- sementara ayah kiera jemput , kami menghirup udara segar di tepi laut Pontian -
- sayidah nafisah khairuddin -
- andik rifhan liana rosli -
- nurul fakhira mohd nasir -
=.=

alhamdulillah .. a special word 'nobody can replace them in my heart forever !'
semoga persahabatan ni berkekalan sampai ke akhirat . aminnn 
to : 
sayidah nafisah = you go to umrah jgn lupakan kami semua . jaga diri baik-2 tau kat sana nanti . sebulan nanti yana keseorangan di kelas tanpa gosip-mosip dan suara-2 bosan kau lagi . jgn lupa hadiah utk aku tau ! 
nur syuhaidah =  awak pun jgn lupa yana disini . jaga diri baik-2 juga tau ! hadiah utk jgn lupa ! =D
nur fakhira = jgn lupa buat video special utk aku bersama gitar kesayangan awak tuh tau ! nak hadiah juga :)
andik rifhan liana = kita akan ke Korea 4/6 balik 9/6 . sehari selepas hari lahir kita . 
korang doakan yana selamat pergi dan balik tau ! 

tamat sudaa entri kali ni . terima kasih kerana membaca blog yana yg tak seberapa nihh ..
w'salam