4 reka cipta 1

assalamualaikum ..

kali ni yana nak share ngan korang tentang 4reka cipta1 iaitu kelas yana sendiri ! :)
takyah ulas banyak-2 lahh . ok , let's begin ~

first story : yana and geng of class 4reka cipta1 bergabung . menukar dan mengubah suai kelas 100% . haha ! then , inlah hasilnya apabila genius-2 akaun bergabung genius-2 reka cipta .. haha


btw , happening sangat-2 . tak sangka , semua bagi idea dan kerjasama yg sangat bagus ! untung sangat-2 dapat pelajar terlebih GENIUS macam dieorang semua . tapi yang PALING kami BERSYUKUR teramat sangat , sbb kami dapat guru tingkatan yang sangat ambil berat dan tegas tentang kebersihan dan keceriaan kelas . dan cikgu kami tu juga sentiasa mengingatkan supaya kelas 4reka cipta1 menjadi kelas terbersih pada setiap minggu , bulan dan sepanjang tahun . dan inilah hasilnya ~ 


second story : makhluk-2 dan kerenah-2 4reka cipta1 didalam dan diluar kelas . hoho ! =P



the last picture with GPK 1 : Pn.Mahidah (selit tengah-2 yg pakai tudung selain tudung sekolah tuu)
 pelajar-2 lain semua takut bila sebut je nama dia , tapi kalau kami boleh ketawa-2 ngan dia . dia tak garang cuma tegas SIKIT je ^_^

buat masa sekarang kami masih belum berkesempatan bergambar dgn guru tingkatan kami . masa ubah suai kelas tuu , dia ada tapi tak tau lahh . tangan ni , tak terlintas nak bergambar ngan cikgu ! hehe
eh-2 , jap ea . yana pi godek-2 file gamba . try cari sampai dapat ea . harap bersabar yaw !
btw , yana sayang dieorg sangat-2 . tanpa dieorg hidup yana rasa mcm sempurna sbb , setiap hari pasti ada je lawaknya . senang kata , 4reka cipta1 akan janggal kalau satu hari tiada ketawa .. hehe
hah , jumpa pun ! ni dia ~
masa ni amik gamba utk majalah sekolah . 
gamba first serius , second candid tapi bluur lahh . takpe lahh , kira ok lahh tuu ..
akhirnya .. ni lah big bos kami 4reka cipta1 ! cikgu Isma Haniff b.Esa , yg duduk ditengah-2 pakai baju biru tuu . lagi satu , masa nak ambil gamba ni cikgu nak pergi hantar budak-2 taqraw ke peringkat daerah Pontian . haih , cikgu kami ni memang sentiasa sibuk . 
 ini cikgu sangat teliti dlm apa pun , tegas , dialah segala-galanya buat kami di 4reka cipta1 . tanpa dia , ntah apa lahh yg jadi kat 4reka cipta1 ni kan ? 
a special word for cikgu Isma : WE LOVE CIKGU ISMA SOO MUCH ! =D
#yang takde dalam gambar uh , that's means awak-2 tak datang masa yana bawa kamera pi sek (padahal hari bawa just tak amik gamba pun) hoho

sampai disini je yana share ngan korang tentang 4reka cipta1 . 
terima kasih kerana sudi melawat blog yana yang tak seberapa ni .jgn lupa follow tau ! 
wish me luck for mid-year exams 9 May 2012 (rabu) . semoga dapat jawap semua soalan dgn tenang , selesa dan mudah . aminnnnn :)
bye ..